Eerbetoon aan Robin

In het jaar dat Robin 30 geworden zou zijn trek ik de stoute schoenen aan. Ik ben ingegaan op een aanbod van een uitgever en mijn boek dat ik schreef in het jaar na zijn overlijden is nu bij iedere (web)winkel verkrijgbaar.

In de afgelopen jaren heb ik zelf al ongeveer 100 exemplaren van het boek ‘Het komt wel goed mam’ verkocht aan mijn volgers. Vanwege het grote aantal reacties waaruit bleek dat veel mensen herkenning en steun ondervonden, ben ik tot het besluit gekomen om het boek ‘officieel’ uit te geven.

En nu heb ik een vraag. Heb je destijds een boek gekocht? Zou je dan via de link een beoordeling willen schrijven op de website van Bruna? Misschien dat dan meer mensen het boek vinden en geholpen kunnen worden.

Wil je het boek aanschaffen. Dat kan via deze link.

Voor alle duidelijkheid. Het boek wordt tegen kostprijs verkocht.

Liefs, Miranda

Voorkant Het komt wel goed mam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s