Blog

Gratis winterligging voor bruine vloot Kampen

Na maanden van onderzoek, consultatie van diverse ambtenaren en overleg met de bruine vlootschippers is het er dan toch eindelijk van gekomen. Het college van Kampen heeft de adviesnota goedgekeurd, waardoor Kampen het hele jaar door verzekerd is van de aanwezigheid van het prachtige visitekaartje langs de IJsselkade. Het persbericht wordt goed opgepikt door de media.

https://kampen.online/gratis-winterligging-historische-zeilschepen/ 

Het beste uit jezelf

De komende tijd mag ik mij een paar dagen per week nuttig gaan maken binnen de organisatie Philadelphia. Vanaf oktober kon ik al een beetje wennen omdat ik er een kleinere opdracht deed. Wat gaaf dat dit nu heeft geleid tot structurele samenwerking! Ik heb er erg veel zin in, zeker na het zien van hun filmpje over ‘het beste uit jezelf halen’.

Try me out

Wie mij al langer volgt weet dat mijn positieve levensinstelling mij veel heeft gebracht in dit leven. En dan bedoel ik niet rijkdom of bezittingen, maar voldoening en geluk.

Over dit thema, met hier en daar een vleugje marketing en NLP, heb ik een lezing geschreven. Het gaat over bewustwording, keuzes maken, lef tonen en eigen verantwoordelijkheid nemen.

Nu mijn ‘spreekbeurt’ in concept af is, zoek ik een podium om een aantal try outs te doen. Dat mag een netwerkclub zijn of een vereniging.

Weet je iets of ben je zelf ergens lid van, waar mijn inbreng van toegevoegde waarde zou kunnen zijn? Dan hoor ik het graag. Wel graag een beetje in de buurt van Zwolle. Ik kom voor een fles Chardonnay 🙂.

Liefs,

Miranda